Massaje massasje vestfold

massaje massasje vestfold

Eskortejenter tromsø nuru masasje

Etter en effektiv skrubb hvor vi fjerner døde hudceller, bandasjeres du på mage, rumpe og lår med wraps, dynket i de mest effektive ingrediensene som øker fettforbrenningen, sirkulasjonen, og drenerer over ødig væske i kroppen.

Algeskrubb for trøtt og livløs hus. Behandlingen inkluderer en avslappende massasje og påføring av VOYAs oppstrammende bodylotion. Kroppen pakkes inn i algeblader fra Atlanterhavskysten og har avgiftede effekt.

Den mykgjør og vekker kroppen til live igjen. Behandlingen avsluttes med påføring av en deilig og oppstrammende bodylotion. Ved knaing, press og strekking av muskler tilpasses behandlingen ditt behov. Behandlingen kan også utføres som en avslapningsmassasje. Klassisk massasje med din kjære i et duo-behandlingsrom, etterfulgt av et nærende og luksuriøst melkebad.

Tyrkisk hamam med skrubb og skumbehandling og påfølgende 50 min massasje i duo-rom. Ansiktsbehandling som kombineres med klassisk massasje som tilpasses ønsker, fra rygg-, nakke- og skuldermassasje til en full kroppsmassasje. Full pleie fra topp til tå med luksuriøse alger.

Avgiftende, oppstrammende, slankende og hudfornyende effekt. Omfattende ansiktsbehandling som bl. Ansiktsbehandling som består av hudanalyse, rens, peeling, ansiktsmassasje, ansiktsmaske, korrigering av øyebryn og avsluttende krem. En dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller som bare vil ha en god, grundig massasje av rygg og nakke. Nakke-, ansikts- og hodebunnsmassasje der effektive teknikker løser opp spenninger som tilfører friskhet og klarhet, samt gir en behagelig og avstressende opplevelse.

Dypt avslappende og god massasje som bidrar til å fjerne giftstoffer samt roe ned kropp og sinn. Med teknikker fra thai, kinesisk, bindevev og refleksologi løser behandlingen opp spenninger og blokkeringer i legger og føtter.

En rensende og avslappende rygg- og nakkebehandling med skrubb og avslappende full kroppsmassasje. En kombinasjon av klassisk massasje og oppvarmede kompresser med oppløftende og helende urter.

Inkluderer nakke- og hodebunnsmassasje. Inntyllet i kun myke håndklær, hviler du nytende og vektløs — uten å bli våt. Et kurbad med alger, ingefør og nellik. Kropp og sinn stimuleres og stress og tretthet forsvinner. Badet er betennelsesdempende og eliminerer giftstoffer.

Vi er opptatt av at du som kunde er så fornøyd som mulig. Er det noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt. Gravid — deluxe, 50 Gravid — deluxe, 75 Gravid — ansikt Gravid massasje. Pedikyr Manikyr Gelelakk med minimanikyr. Dronningens Hamam Kongens hamam Babor body ritual Babor anti-cellulite Voya luksus-skrubb med alger Voya kroppsinnpakning.

Klassisk massasje min Klassisk massasje 80 min Klassisk massasje 50 min Aromamassasje min Aromamassasje 80 min Aromamassasje 50 min. Kjærlighetspakke for to Drømmedag for to Signatur-pakke for én Drømmedag for én. Urtekompress-massasje 80 Urtekompress-massasje Rhassoul Deluxe Dry float Voyas avgiftende bad for to Rhassoul.

Festfin En supereffektiv «quick fix» uten kosmetisk kirurgi, med filler-effekt. Pro-collagen age defy Behandlingen motvirker aldring, gjør linjer og rynker mindre synlige og tilfører mye fuktighet og glød, samt virker avstressende med en fantastisk ansiktsmassasje.

Bright eyes Farging av vipper og bryn, napping og korrigering av brynene samt fantastisk øyemaske som gir fukt, strammer opp huden rundt øynene og gir et strålende blikk. Babor HSR lifting deluxe En luksuriøs behandling med spesialmaske som motvirker tidlig aldring, bygger fasthet, spenst og smidighet i huden i god kombinasjon med velvære og nytelse gjennom både hodebunns- og ansiktsmassasje.

Voya organic illuminating facial En økologiske ansiktsbehandlingen med akupressurmassasje, ansiktsmaske og enzymepeeling for å forminske porer, redusere pigmenteringer og gi ny glød. Voya anti-ageing facial Omfangsrik anti-age-behandling som forbedrer hudens struktur, glatter ut linjer og booster hudens kollagen- og elastin-nivåer. Rhassoul Deluxe En fantastisk spaopplevelse med skrubb, leire, dampbadstu og nærende kroppsolje.

Rhassoul En fantastisk spaopplevelse med skrubb og leire i dampbadstu med stjernehimmel. Luksus for to En fantastisk paropplevelse med skrubb, kurbad og massasje. Hamam for to Ekte tyrkisk Hamam med dampbadstu og den unike skummassasjen. Gravid — deluxe, 50 En behandling med god ryggmassasje og kroppsmaske, fotmassasje for å lindre tunge og hovne føtter, samt bruk av produkter som forebygger strekkmerker i svangerskapet. Gravid — deluxe, 75 En behandling med god ryggmassasje og kroppsmaske, fotmassasje for å lindre tunge og hovne føtter, samt bruk av produkter som forebygger strekkmerker i svangerskapet.

Gravid — ansikt Effektiv og avslappende ansiktsbehandling som omfatter rens, peeling, ansikts- og hodebunnsmassasje, ansiktsmaske, korrigering av øyebryn og avsluttende krem. Gravid massasje Med unike teknikker tilpasset gravide masseres rygg, hender, føtter og ben for å myke opp spenninger i kroppen og for å redusere væskeansamlinger. Pedikyr En velgjørende og omfangsrik spa-fotbehandling med blant annet lett fotmassasje og bruk av produkter som gir næring og til hud og negler, før lakk påføres profesjonelt avslutningsvis.

Muskelknute er derimot et litt uheldig begrep da muskulaturen ikke kan danne knuter. Triggerpunktsmassasje kan bidra til å løse opp spenningene i spesielt betente, stramme og ømme områder i muskulaturen.

Bindevevsmassasje er en velprøvd behandlingsmetode som kan redusere plager som følge av bindevev etter gjennomgått skade eller operasjoner.

Arrvev kan medføre smerter og nedsatt bevegelse og følelse av stramhet og drag i muskulaturen. Bindevevsmassasje tar sikte på å redusere disse plagene, bedre sirkulasjonen i området og gjøre arrvevet mer elastisk. Koppingmassasje eller kopping er en variant av bindevevsmassasje. Kopping foregår ved at sugekopper festes på kroppen. Vakumet påvirker vevets væskeballanse og eliminering av slaggstoffer.

Kopping kan være aktuelt ved. Økt mengde væske i kroppen, hormonell påvirkning av muskulature og bindevev og naturlig vektoppgang i forbindelse med svangerskapet kan gi økte plager i nakke, skuldre, rygg og bekken. Massasje av gravide kan bedre sirkulasjonen, løse opp stiv muskulatur og hjelpe ved plager som bekkenløsning og smerter i korsryggen. Ved massasje hos fysioterapeut uten driftsavtale betaler man gjerne en fast pris for hver konsultasjon som helhet.

Fysioterapeuten har gjerne en fast pris på konsultasjon og prisen avtales på forhånd. Ved massasje hos fysioterapeut med driftsavtale betaler pasienten egenandel etter gjeldende takster. Pris fysioterapi undersøkelse og behandling første behandling hos fysioterapeut hos fysioterapeut med driftsavtale er etter juni  ,- NOK. Pris ved fysioterapi påfølgende behandling hos fysioterapeut med driftsavtale, avhengig av behandlingslengde:. Nærmere oversikt over  priser hos fysioterapeut med driftstilskudd.

Prisen gjelder kun ved bruk av refusjon. For refusjon kreves henvisning. Massasje fysioterapeut 20 minutter Som en viktig del av behandlingen ved flere tilstander vil fysioterapeuten bruke såkalt bløtvevsbehandling og massasje. Ulike typer bløtvevsbehandlinger og massasje behandlinger kan generelt inndeles i blant annet følgende behandlingsformer: Klassisk massasje Idrettsmassasje Triggerpunktsmassasje Bindevevsmassasje Koppingmassasje Gravidmassasje Bløtvevsbehandling er en behandlingsform som kan være alt fra klassisk massasje til triggerpunktsbehandling.

Klassisk massasje hos fysioterapeut Klassisk massasje, også kalt svensk massasje ble utviklet av turneren Per Henrik Ling. Klassisk massasje inndeles i fem hovedkomponenter stryke effleurage kna petrissage hakking tapotement friksjon vibrering Klassisk massasje bidrar til generell avslapping og avspenning hos pasienten. Idrettsmassasje hos fysioterapeut Idrettsmassasje hos fysioterapeut har mange likheter med klassisk massasje, men den skiller seg også ut ved at idrettsmassasje gjerne er mer spesifikt innrettet på ett område av kroppen.

Fordeler og hensikter med idrettsmassasje hos fysioterapeut Tøying av muskelgrupper Løse opp arrvev Stimulere sirkulasjon og lymfedrenasje og resorbsjon av vevsvæske i skadet område Triggerpunktsmassasje hos fysioterapeut Triggerpunktsmassasje hos fysioterapeut er massasje behandling av såkalte triggerpunkter i muskulaturen.

massaje massasje vestfold

Hybrid neglelakk med umiddelbar tørk. Holder opp til 14 dager! Ingen riper eller avskalling, bare superhøy glans. God kroppspeeling med mineralsalt og varm olje etterfølges av en kremet og deilig innpakning. Etter en effektiv skrubb hvor vi fjerner døde hudceller, bandasjeres du på mage, rumpe og lår med wraps, dynket i de mest effektive ingrediensene som øker fettforbrenningen, sirkulasjonen, og drenerer over ødig væske i kroppen.

Algeskrubb for trøtt og livløs hus. Behandlingen inkluderer en avslappende massasje og påføring av VOYAs oppstrammende bodylotion. Kroppen pakkes inn i algeblader fra Atlanterhavskysten og har avgiftede effekt. Den mykgjør og vekker kroppen til live igjen. Behandlingen avsluttes med påføring av en deilig og oppstrammende bodylotion.

Ved knaing, press og strekking av muskler tilpasses behandlingen ditt behov. Behandlingen kan også utføres som en avslapningsmassasje. Klassisk massasje med din kjære i et duo-behandlingsrom, etterfulgt av et nærende og luksuriøst melkebad.

Tyrkisk hamam med skrubb og skumbehandling og påfølgende 50 min massasje i duo-rom. Ansiktsbehandling som kombineres med klassisk massasje som tilpasses ønsker, fra rygg-, nakke- og skuldermassasje til en full kroppsmassasje. Full pleie fra topp til tå med luksuriøse alger.

Avgiftende, oppstrammende, slankende og hudfornyende effekt. Omfattende ansiktsbehandling som bl. Ansiktsbehandling som består av hudanalyse, rens, peeling, ansiktsmassasje, ansiktsmaske, korrigering av øyebryn og avsluttende krem. En dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller som bare vil ha en god, grundig massasje av rygg og nakke.

Nakke-, ansikts- og hodebunnsmassasje der effektive teknikker løser opp spenninger som tilfører friskhet og klarhet, samt gir en behagelig og avstressende opplevelse. Dypt avslappende og god massasje som bidrar til å fjerne giftstoffer samt roe ned kropp og sinn. Med teknikker fra thai, kinesisk, bindevev og refleksologi løser behandlingen opp spenninger og blokkeringer i legger og føtter.

En rensende og avslappende rygg- og nakkebehandling med skrubb og avslappende full kroppsmassasje. En kombinasjon av klassisk massasje og oppvarmede kompresser med oppløftende og helende urter. Inkluderer nakke- og hodebunnsmassasje. Inntyllet i kun myke håndklær, hviler du nytende og vektløs — uten å bli våt.

Et kurbad med alger, ingefør og nellik. Kropp og sinn stimuleres og stress og tretthet forsvinner. Badet er betennelsesdempende og eliminerer giftstoffer. Vi er opptatt av at du som kunde er så fornøyd som mulig. Er det noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt. Gravid — deluxe, 50 Gravid — deluxe, 75 Gravid — ansikt Gravid massasje. Pedikyr Manikyr Gelelakk med minimanikyr.

Dronningens Hamam Kongens hamam Babor body ritual Babor anti-cellulite Voya luksus-skrubb med alger Voya kroppsinnpakning. Klassisk massasje min Klassisk massasje 80 min Klassisk massasje 50 min Aromamassasje min Aromamassasje 80 min Aromamassasje 50 min. Kjærlighetspakke for to Drømmedag for to Signatur-pakke for én Drømmedag for én. Urtekompress-massasje 80 Urtekompress-massasje Rhassoul Deluxe Dry float Voyas avgiftende bad for to Rhassoul.

Festfin En supereffektiv «quick fix» uten kosmetisk kirurgi, med filler-effekt. Pro-collagen age defy Behandlingen motvirker aldring, gjør linjer og rynker mindre synlige og tilfører mye fuktighet og glød, samt virker avstressende med en fantastisk ansiktsmassasje.

Bright eyes Farging av vipper og bryn, napping og korrigering av brynene samt fantastisk øyemaske som gir fukt, strammer opp huden rundt øynene og gir et strålende blikk. Babor HSR lifting deluxe En luksuriøs behandling med spesialmaske som motvirker tidlig aldring, bygger fasthet, spenst og smidighet i huden i god kombinasjon med velvære og nytelse gjennom både hodebunns- og ansiktsmassasje. Voya organic illuminating facial En økologiske ansiktsbehandlingen med akupressurmassasje, ansiktsmaske og enzymepeeling for å forminske porer, redusere pigmenteringer og gi ny glød.

Voya anti-ageing facial Omfangsrik anti-age-behandling som forbedrer hudens struktur, glatter ut linjer og booster hudens kollagen- og elastin-nivåer. Rhassoul Deluxe En fantastisk spaopplevelse med skrubb, leire, dampbadstu og nærende kroppsolje. Rhassoul En fantastisk spaopplevelse med skrubb og leire i dampbadstu med stjernehimmel. Luksus for to En fantastisk paropplevelse med skrubb, kurbad og massasje. Hamam for to Ekte tyrkisk Hamam med dampbadstu og den unike skummassasjen.

Gravid — deluxe, 50 En behandling med god ryggmassasje og kroppsmaske, fotmassasje for å lindre tunge og hovne føtter, samt bruk av produkter som forebygger strekkmerker i svangerskapet. Koppingmassasje eller kopping er en variant av bindevevsmassasje. Kopping foregår ved at sugekopper festes på kroppen. Vakumet påvirker vevets væskeballanse og eliminering av slaggstoffer.

Kopping kan være aktuelt ved. Økt mengde væske i kroppen, hormonell påvirkning av muskulature og bindevev og naturlig vektoppgang i forbindelse med svangerskapet kan gi økte plager i nakke, skuldre, rygg og bekken. Massasje av gravide kan bedre sirkulasjonen, løse opp stiv muskulatur og hjelpe ved plager som bekkenløsning og smerter i korsryggen. Ved massasje hos fysioterapeut uten driftsavtale betaler man gjerne en fast pris for hver konsultasjon som helhet.

Fysioterapeuten har gjerne en fast pris på konsultasjon og prisen avtales på forhånd. Ved massasje hos fysioterapeut med driftsavtale betaler pasienten egenandel etter gjeldende takster. Pris fysioterapi undersøkelse og behandling første behandling hos fysioterapeut hos fysioterapeut med driftsavtale er etter juni  ,- NOK.

Pris ved fysioterapi påfølgende behandling hos fysioterapeut med driftsavtale, avhengig av behandlingslengde:. Nærmere oversikt over  priser hos fysioterapeut med driftstilskudd. Prisen gjelder kun ved bruk av refusjon.

For refusjon kreves henvisning. Massasje fysioterapeut 20 minutter Som en viktig del av behandlingen ved flere tilstander vil fysioterapeuten bruke såkalt bløtvevsbehandling og massasje. Ulike typer bløtvevsbehandlinger og massasje behandlinger kan generelt inndeles i blant annet følgende behandlingsformer: Klassisk massasje Idrettsmassasje Triggerpunktsmassasje Bindevevsmassasje Koppingmassasje Gravidmassasje Bløtvevsbehandling er en behandlingsform som kan være alt fra klassisk massasje til triggerpunktsbehandling.

Klassisk massasje hos fysioterapeut Klassisk massasje, også kalt svensk massasje ble utviklet av turneren Per Henrik Ling. Klassisk massasje inndeles i fem hovedkomponenter stryke effleurage kna petrissage hakking tapotement friksjon vibrering Klassisk massasje bidrar til generell avslapping og avspenning hos pasienten.

Idrettsmassasje hos fysioterapeut Idrettsmassasje hos fysioterapeut har mange likheter med klassisk massasje, men den skiller seg også ut ved at idrettsmassasje gjerne er mer spesifikt innrettet på ett område av kroppen. Fordeler og hensikter med idrettsmassasje hos fysioterapeut Tøying av muskelgrupper Løse opp arrvev Stimulere sirkulasjon og lymfedrenasje og resorbsjon av vevsvæske i skadet område Triggerpunktsmassasje hos fysioterapeut Triggerpunktsmassasje hos fysioterapeut er massasje behandling av såkalte triggerpunkter i muskulaturen.

Bindevevsmassasje hos fysioterapeut Bindevevsmassasje er en velprøvd behandlingsmetode som kan redusere plager som følge av bindevev etter gjennomgått skade eller operasjoner. Koppingmassasje hos fysioterapeut Koppingmassasje eller kopping er en variant av bindevevsmassasje. Kopping kan være aktuelt ved muskelknuter eliminering av avfallsstoffer i muskulaturen ledd i triggerpunktsmassasje behandling av bindevev og arrvev skuldersmerter hoftesmerter Gravidmassasje hos fysioterapeut Økt mengde væske i kroppen, hormonell påvirkning av muskulature og bindevev og naturlig vektoppgang i forbindelse med svangerskapet kan gi økte plager i nakke, skuldre, rygg og bekken.

Pris fysioterapi  Ved massasje hos fysioterapeut uten driftsavtale betaler man gjerne en fast pris for hver konsultasjon som helhet. Pris fysioterapi undersøkelse og behandling første behandling hos fysioterapeut hos fysioterapeut med driftsavtale er etter juni  ,- NOK Pris ved fysioterapi påfølgende behandling hos fysioterapeut med driftsavtale, avhengig av behandlingslengde:

.

Ansiktsbehandling som kombineres med klassisk massasje som tilpasses ønsker, fra rygg-, nakke- og skuldermassasje til en full kroppsmassasje. Full pleie fra topp til tå med luksuriøse alger.

Avgiftende, oppstrammende, slankende og hudfornyende effekt. Omfattende ansiktsbehandling som bl. Ansiktsbehandling som består av hudanalyse, rens, peeling, ansiktsmassasje, ansiktsmaske, korrigering av øyebryn og avsluttende krem.

En dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller som bare vil ha en god, grundig massasje av rygg og nakke. Nakke-, ansikts- og hodebunnsmassasje der effektive teknikker løser opp spenninger som tilfører friskhet og klarhet, samt gir en behagelig og avstressende opplevelse.

Dypt avslappende og god massasje som bidrar til å fjerne giftstoffer samt roe ned kropp og sinn. Med teknikker fra thai, kinesisk, bindevev og refleksologi løser behandlingen opp spenninger og blokkeringer i legger og føtter.

En rensende og avslappende rygg- og nakkebehandling med skrubb og avslappende full kroppsmassasje. En kombinasjon av klassisk massasje og oppvarmede kompresser med oppløftende og helende urter. Inkluderer nakke- og hodebunnsmassasje.

Inntyllet i kun myke håndklær, hviler du nytende og vektløs — uten å bli våt. Et kurbad med alger, ingefør og nellik. Kropp og sinn stimuleres og stress og tretthet forsvinner. Badet er betennelsesdempende og eliminerer giftstoffer. Vi er opptatt av at du som kunde er så fornøyd som mulig. Er det noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt. Gravid — deluxe, 50 Gravid — deluxe, 75 Gravid — ansikt Gravid massasje.

Pedikyr Manikyr Gelelakk med minimanikyr. Dronningens Hamam Kongens hamam Babor body ritual Babor anti-cellulite Voya luksus-skrubb med alger Voya kroppsinnpakning. Klassisk massasje min Klassisk massasje 80 min Klassisk massasje 50 min Aromamassasje min Aromamassasje 80 min Aromamassasje 50 min. Kjærlighetspakke for to Drømmedag for to Signatur-pakke for én Drømmedag for én.

Urtekompress-massasje 80 Urtekompress-massasje Rhassoul Deluxe Dry float Voyas avgiftende bad for to Rhassoul. Festfin En supereffektiv «quick fix» uten kosmetisk kirurgi, med filler-effekt. Pro-collagen age defy Behandlingen motvirker aldring, gjør linjer og rynker mindre synlige og tilfører mye fuktighet og glød, samt virker avstressende med en fantastisk ansiktsmassasje.

Bright eyes Farging av vipper og bryn, napping og korrigering av brynene samt fantastisk øyemaske som gir fukt, strammer opp huden rundt øynene og gir et strålende blikk. Babor HSR lifting deluxe En luksuriøs behandling med spesialmaske som motvirker tidlig aldring, bygger fasthet, spenst og smidighet i huden i god kombinasjon med velvære og nytelse gjennom både hodebunns- og ansiktsmassasje.

Voya organic illuminating facial En økologiske ansiktsbehandlingen med akupressurmassasje, ansiktsmaske og enzymepeeling for å forminske porer, redusere pigmenteringer og gi ny glød. Voya anti-ageing facial Omfangsrik anti-age-behandling som forbedrer hudens struktur, glatter ut linjer og booster hudens kollagen- og elastin-nivåer. Rhassoul Deluxe En fantastisk spaopplevelse med skrubb, leire, dampbadstu og nærende kroppsolje. Rhassoul En fantastisk spaopplevelse med skrubb og leire i dampbadstu med stjernehimmel.

Luksus for to En fantastisk paropplevelse med skrubb, kurbad og massasje. Hamam for to Ekte tyrkisk Hamam med dampbadstu og den unike skummassasjen.

Gravid — deluxe, 50 En behandling med god ryggmassasje og kroppsmaske, fotmassasje for å lindre tunge og hovne føtter, samt bruk av produkter som forebygger strekkmerker i svangerskapet. Gravid — deluxe, 75 En behandling med god ryggmassasje og kroppsmaske, fotmassasje for å lindre tunge og hovne føtter, samt bruk av produkter som forebygger strekkmerker i svangerskapet.

Gravid — ansikt Effektiv og avslappende ansiktsbehandling som omfatter rens, peeling, ansikts- og hodebunnsmassasje, ansiktsmaske, korrigering av øyebryn og avsluttende krem. Gravid massasje Med unike teknikker tilpasset gravide masseres rygg, hender, føtter og ben for å myke opp spenninger i kroppen og for å redusere væskeansamlinger. Pedikyr En velgjørende og omfangsrik spa-fotbehandling med blant annet lett fotmassasje og bruk av produkter som gir næring og til hud og negler, før lakk påføres profesjonelt avslutningsvis.

Manikyr En velgjørende og omfangsrik spa-håndbehandling med blant annet eksfoliering, håndmassasje og bruk av produkter som gir næring til hud og negler, før lakk påføres profesjonellt avslutningsvis. Gelelakk med minimanikyr Hybrid neglelakk med umiddelbar tørk. Dronningens Hamam En velgjørende behandling med dampbadstu, kroppsskrubb, skummassasje og hodebunnsmassasje. Kongens hamam Avlappende skrubb-behandling som fjerner døde hudceller. Lett massasje og hodebunnsmassasje.

Babor body ritual God kroppspeeling med mineralsalt og varm olje etterfølges av en kremet og deilig innpakning. Babor anti-cellulite Etter en effektiv skrubb hvor vi fjerner døde hudceller, bandasjeres du på mage, rumpe og lår med wraps, dynket i de mest effektive ingrediensene som øker fettforbrenningen, sirkulasjonen, og drenerer over ødig væske i kroppen. Voya luksus-skrubb med alger Algeskrubb for trøtt og livløs hus. Voya kroppsinnpakning Kroppen pakkes inn i algeblader fra Atlanterhavskysten og har avgiftede effekt.

Klassisk massasje min Ved knaing, press og strekking av muskler tilpasses behandlingen ditt behov. Som en viktig del av behandlingen ved flere tilstander vil fysioterapeuten bruke såkalt bløtvevsbehandling og massasje. I hvilke tilfeller fysioterapeuten velger å benytte seg av massasje, og hvilken type massasje, vil fysioterapeuten avgjøre på bakgrunn av hvilke plager du har.

Ulike typer bløtvevsbehandlinger og massasje behandlinger kan generelt inndeles i blant annet følgende behandlingsformer:. Bløtvevsbehandling er en behandlingsform som kan være alt fra klassisk massasje til triggerpunktsbehandling. Til felles for disse behandlingene er at terapeuten bruker hendene. Klassisk massasje, også kalt svensk massasje ble utviklet av turneren Per Henrik Ling. Klassisk massasje inndeles i fem hovedkomponenter.

Klassisk massasje bidrar til generell avslapping og avspenning hos pasienten. I tillegg virker massasjen stimulerende på blodsirkulasjon og lymfedrenasje og kan slik redusere muskelsmerter og stivhet. Idrettsmassasje hos fysioterapeut har mange likheter med klassisk massasje, men den skiller seg også ut ved at idrettsmassasje gjerne er mer spesifikt innrettet på ett område av kroppen.

I tillegg går fysioterapeuten gjerne hardere til verks ved idrettsmassasje og kommer dypere ned i muskelvevet. Hovedhensikten med idrettsmassasje er å fremskynde restitusjon og tilheling. Fordeler og hensikter med idrettsmassasje hos fysioterapeut. Triggerpunktsmassasje hos fysioterapeut er massasje behandling av såkalte triggerpunkter i muskulaturen.

Triggerpunkt er et område i muskulaturen som er betent eller irritert som ofte kalles muskalknute. Muskulaturen fremstår da stram og øm og det føles som om det er knuter i muskulaturen.

Muskelknute er derimot et litt uheldig begrep da muskulaturen ikke kan danne knuter. Triggerpunktsmassasje kan bidra til å løse opp spenningene i spesielt betente, stramme og ømme områder i muskulaturen. Bindevevsmassasje er en velprøvd behandlingsmetode som kan redusere plager som følge av bindevev etter gjennomgått skade eller operasjoner. Arrvev kan medføre smerter og nedsatt bevegelse og følelse av stramhet og drag i muskulaturen.

Bindevevsmassasje tar sikte på å redusere disse plagene, bedre sirkulasjonen i området og gjøre arrvevet mer elastisk. Koppingmassasje eller kopping er en variant av bindevevsmassasje. Kopping foregår ved at sugekopper festes på kroppen. Vakumet påvirker vevets væskeballanse og eliminering av slaggstoffer. Kopping kan være aktuelt ved.

Økt mengde væske i kroppen, hormonell påvirkning av muskulature og bindevev og naturlig vektoppgang i forbindelse med svangerskapet kan gi økte plager i nakke, skuldre, rygg og bekken.